Genneper Parken

Genneper Parken is een gebied net buiten het centrum van Eindhoven. In Genneper Parken liggen buiten Milieu Educatie Centrum, Heempark Simon Frater Deltour en Genneper Hoeve nog negen andere accommodaties. Van zwemmen tot schaatsen. Van midgetgolfen tot paardrijden. Of bezoek je liever een museum of tentoonstelling? Het kan allemaal. Ga hieronder naar de website van een van de accommodaties of bekijk de plattegrond. LEEF je UIT in Genneper Parken!

> Bekijk de algemene website van Genneper Parken

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Het grootste zwemcentrum van Europa. Vlieg van de Suisbuis in het subtropisch golfslagbad of zwem baantjes in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion.

Eindhoven Museum

Een van de 330 levende musea in Europa. Ga even terug naar de ijzertijd of kijk hoe de mensen leefden in de middeleeuwen. Ervaar de verschillen en de overeenkomsten.

IJssportcentrum Eindhoven

Overdekt ijssportcentrum met ijshockeybaan, trainingsbaan en 400-meterbaan. Zoef door de bocht op je Noren of glijd rond op hippe nummers bij de grootste disco-dance-on-ice van Nederland.

Indoor-Sportcentrum Eindhoven

Een van de grootste overdekte multifunctionele sportaccommodaties van Nederland. Het Indoor-Sportcentrum Eindhoven is geschikt voor topsport-evenementen, toernooien en concerten.

Eerste Eindhovense Ponymanege

Een viersterrenmanege voor alle ruiters, jong en oud, beginners en gevorderden. Maak een buitenrit door de prachtige natuur van Genneper Parken en deel je paardenpassie met andere ruiters.

Genneper Sportparken

Een sportpark met hoogwaardige faciliteiten voor evenementen, sportdagen en toernooien. Voetbal, hockey, tennis, handbal of golf, er zijn vele mogelijkheden.

Cartoonmuseum Ton Smits Huis

De voormalige atelierwoning van beeldend kunstenaar Ton Smits. Dit gemeentelijke monument is eind 1983 ingericht als cartoonmuseum. Het is geheel gewijd aan het werk en leven van Ton Smits.

Essink Sportcentrum

Een sportcentrum waar je veel verschillende sporten kunt beoefenen. Sport je om fit en gezond te blijven, voor kracht en conditie of om een beter figuur te krijgen? Essink Sportcentrum biedt programma's op maat.

Paviljoen Genneper Parken

Een plek waar je terecht kunt voor een kop koffie met gebak, maar ook lekker kunt eten. Of speel een gezellig potje midgetgolf of jeu de boules. Paviljoen Genneper Parken is nu het hele jaar geopend.

Feedback