Twitter

Zowel Genneper Parken als het Milieu Educatie Centrum twittert en tsjilpt tegenwoordig de laatste nieuwtjes online. Volg je ons op Twitter, dan houden wij je op de hoogte van leuke evenementen, nieuws, activiteiten en acties. Je zult het laatste nieuws en ontwikkelingen kunnen volgen van het Milieu Educatie Centrum, de Genneper Hoeve en het Heempark Frater Simon Deltour. Ook hebben we speciale Twitteracties en krijg je via Twitter een uniek kijkje achter de schermen. Onze volgers zijn bijvoorbeeld het eerste op de hoogte van de bekende sporters die arriveren.

De andere accommodaties van Genneper Parken hebben ook een Twitteraccount. Deze vind je via de zoekfunctie op Twitter.

Wat is Twitter?

Twitter maakt het mogelijk om via kleine blogberichten gratis de mensen om je heen te vertellen wat je aan het doen bent op dat moment. Via deze razend populaire tool houden wij je vanaf nu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, activiteiten en nog veel meer nieuws over en rond het Milieu Educatie Centrum.

Hoe werkt het?

Volg ons op Twitter via www.twitter.com/MECehv en klik op follow. Je ontvangt vanaf dat moment al onze tweets in je Twitter account. Maak je nog geen gebruik van Twitter? Ga dan naar www.twitter.com en klik op de gele button 'Registreren op Twitter'.

Volg het Milieu Educatie Centrum op Twitter

Volg Genneper Parken op Twitter

 

  

Feedback