Winkel Boerderij

Bij de winkel van de Genneper Hoeve kun je verschillende overheerlijke biologische producten kopen. Je proeft het verschil! Bij de producten in de winkel van de Genneper Hoeve weet je letterlijk waar het vandaan komt.

Eigen productie

De biologische winkel van de Genneper Hoeve verkoopt uitsluitend biologische producten. De producten in de winkel komen grotendeels van de eigen boerderij. Om het aanbod compleet  te maken worden er ook producten verkocht van andere biologische boerderijen in de omgeving.

Tuinbouw

Op de Genneper Hoeve vind je een groot aantal tuinderijen. De verschillende soorten groenten en fruit krijgen de best mogelijke zorg door onze boeren, zodat er lekkere en verantwoorde producten bij jou op je bord terecht komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van asperges? Of pompoenen?

Producten

De winkel verkoopt kaas in verschillende smaken zoals naturel, brandnetel, Italiaanse kruiden, komijn en fenegriek. Verder kun je Genneper ham, ontbijtspek, rookvlees, rundvlees, varkensvlees, kippenvlees, aardappelen, geitenkaas, verschillende soorten groenten en andere streekproducten in de winkel kopen. Loop gerust eens binnen!

> Bekijk de openingstijden van de winkel

 

Feedback